• Open van Woensdag tem Zondag telkens van 11:00 tem 19:00

Wil je beter
voorbereid zijn onderwater?
Volg dan zeker de
Diver Stress & Rescue!

Wil je jezelf zelfzekerder voelen en beter voorbereid zijn op noodsituaties onderwater? Dan is de Diver Stress & Rescue de perfecte cursus voor jou! Lees hieronder verder voor meer info.

Image

Stress is een belangrijke oorzaak van duikongevallen en werkt tegen je in reddingsituaties. In dit programma leer je de vaardigheden en doe je de kennis op die nodig is om stress te herkennen en ermee om te gaan, ongevallen te voorkomen en om te gaan met noodsituaties waarbij duikers zijn betrokken. Na afronding van het programma ontvang je het SSI specialtybrevet Diver Stress and Rescue.

De Diver Stress & Rescue bestaat uit 3 delen: Het theorie gedeelte, De zwembad duiken en de buitenduiken. Het theorie gedeelte kan volledig online en/of via de MySSI app op je smartphone of tablet gevolgd worden, zo kan je alles op jouw tempo volgen. Theorielessen kunnen ingepland worden voor eventuele onderdelen die onduidelijk zijn. Als je het volledige theorie gedeelte hebt afgerond moet je nog slagen voor het examen. Deze word afgenomen in ons duikcentrum.  Extra zwembad duiken en buiten duiken zijn altijd mogelijk in overleg met de instructeur(s).

Veiligheid staat voorop bij ons, de cursussen worden altijd gegeven door ervaren instructeurs die zelf ook voltijds met duiken bezig zijn. Zij zijn vaak ook vergezeld van gekwalificeerde assistenten. Zo worden alle lessen in een veilige en ontspannen omgeving gegeven.

Lees hieronder meer over de zwembad duiken en de buiten duiken.

 

Image

01

Zwembad duiken

De opleiding Diver Stress & Rescue begint in het zwembad. Deze lessen vinden plaats in ons verwarmd (31 graden!) privé zwembad in Schoten.
Tijdens deze zwembad lessen gaan we alle vaardigheden en reddingsoefeningen oefenen voordat we naar het buitenwater gaan.

02

Buiten duiken

Om gebreveteerd te worden als
Diver Stress & Rescue zijn er ook minstens 3 buitenduiken nodig. Tijdens deze duiken testen we al jouw skills en reddingsvaardigheden die we in het zwembad geoefend hebben. Achteraf is natuurlijk ook nog altijd tijd voor een fundive!
Image
Image

03

Wat verder?

Als je de Diver Stress & Rescue volledig hebt afgerond heb je weer een hele boel nieuwe informatie en duikvaardigheden die je kan gebruiken om jouw duiken en die van jou buddy`s fijner te laten verlopen.
Wil je nog meer informatie en skills leren die jou ervaringen onderwater prettiger maken? Volg dan zeker de Dive Guide opleiding, dit is de eerste stap naar het bekomen van een Dive Professional!

SSI Diver Stress & Rescue

€ 349
 • Theorie + Registratiekosten inbegrepen
 • Minstens 3 Zwembad lessen
 • Minstens 3 Buiten duiken
 • Toegang verwarmd Privé zwembad inbegrepen

SSI Diver Stress & Rescue + React Right

€ 479
 • -5% korting op totaalpakket
 • Theorie + Registratiekosten inbegrepen
 • EHBO React Right opleiding inbegrepen
 • Zuurstuf toedien module inbegrepen
 • Minstens 3 Zwembad lessen
 • Minstens 3 Buiten duiken
 • Toegang verwarmd Privé zwembad inbegrepen
© 2018 Hoogenboom Dive Education. All Rights Reserved. Designed By HDE