• Open van Woensdag tem Zondag telkens van 11:00 tem 19:00

Alleen de beste merken zijn goed genoeg voor u!

Welkom in de wereld van HDE,
Ontdek hier al onze merken!

Mares

In 1949 ontwierp en fabriceerde Ludovico Mares zijn eerste duikmaskers en onderwater geweren met één droom in gedachte, namelijk om zijn ongebreidelde passie voor de zee en het duiken te delen met de rest van de wereld. Mares begon als een kleine fabriek in Rapallo, Italië, maar nu bijna 70 jaar later is het één van de leidinggevende bedrijven van innovatieve duik technologieën, die alleen het beste vertegenwoordigd van de duikproducten.

Mares gaat steeds verder om nieuwe industriële normen te stellen. Voortdurende investeringen in innovatie, onderzoek, expertise en een creatieve, professionele aanpak maken van Mares een synoniem voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Het beste van Mares is ingekapseld in elk product om te voldoen aan de voldoen aan alle eisen van elke duiker.

Kom en ontdek de wereld van Mares, alles wat je moet doen is…

Just add water.

Suunto

Suunto is geboren in Finland meer dan 80 jaar geleden, wanneer topsport level orientatie specialist en outdoor enthousiast Tuomas Vohlonen de massa productie methode voor de met vloeistof gevulde kompas uitvond.

Sinds dan is Suunto aan het voor front van de innovatie, hand gemaakte premium duik computers en instrumenten die in de meest harde condities getest zijn. Van het begin der tijden is de mens aan het onderzoeken geweest, het enige dat veranderd is zijn de instrumenten.

Het woord "Suunto" komt van het Finse woord wat betekend "richting". Suunto is uitgesproken als "Soon-toh".

Bare

BARE kent haar specialisme als fabrikant op het gebied van watersporten en met name duikpakken. Sinds 1980 produceert BARE een grote diversiteit aan droog- en natpakken. Bare is een van de topmerken in de wereld op het vlak van nat- en droogpakken maar ook botjes, handschoenen en kappen. Met hun nieuwe Celliant Technology blijf je warmer dan ooit tevoren!

De hoogwaardige kwaliteit en de naadloze pasvorm worden wereldwijd gewaardeerd.

Metalsub

Al 25 jaar is Metalsub fabrikant van duiklampen en Quick Release systemen. Bij het fabricage proces word gebruikt gemaakt van de meest geavanceerde productiemiddelen.

In alle producten worden uitsluitend lichtmetaal en roestvrijstalen onderdelen verwerkt, zodat ze geschikt zijn voor sport- en profesionele duikers onder de meest zware omstandigheden.
Duikreis
Duikreis

SSI

SSI verzorgt al meer dan 45 jaar opleidingen, duikbrevetteringen en educatieve middelen voor duikers, duikinstructeurs, Dive Centers en Resorts in de hele wereld. SSI, dat in 1970 werd opgericht, heeft inmiddels meer dan 30 Service Centers, is in meer dan 110 landen op ruim 2800 internationale locaties vertegenwoordigd en heeft materialen in meer dan 30 talen beschikbaar. SSI heeft binnen de duikwereld een goede naam. Wij wijzen dit succes toe aan onze duidelijke standaards en gerichte methodologie.

Sinds 1 juni 2010 is Scuba Schools International één van de weinige opleidingsorganisaties die in het bezit is van een mondiale ISO-certificering. Zeven SSI-programma's, vijf voor duikers en twee voor instructeurs, zijn in overeenstemming met de internationale normen gecertificeerd: ISO 11121 voor Try Scuba Diving, ISO 24801-1 tot en met 3 voor Scuba Diver tot en met Dive Guide, ISO 11107 voor Enriched Air Nitrox en 24802-1 en 2 voor Dive Control Specialist en Open Water Instructor. Met het oog hierop zal op alle SSI-brevetten voor de desbetreffende opleidingen in de toekomst het ISO-kwaliteitslabel prijken.
© 2018 Hoogenboom Dive Education. All Rights Reserved. Designed By HDE