• Open van Woensdag tem Zondag telkens van 11:00 tem 19:00

Reparatie en onderhoud van uw duikmateriaal.

Betrouwbaar duikmateriaal

Betrouwbaar duikmateriaal

Tijdens jouw duiken wil je materiaal hebben waarop je kunt vertrouwen, jouw duikmateriaal maakt jouw duik zoveel fijner als je het juiste materiaal gebruikt. Daarom hebben wij enkel de beste producten van de beste merken in onze winkel. Maar duikmateriaal is zoals vele producten onderhevig aan slijtage, daarom word er geadviseerd om om het jaar OF 100 duiken jouw duikset te laten onderhouden.

Ademautomaten

Ademautomaten zijn misschien wel het belangerijkste onderdeel om te laten nakijken na een tijdje, jouw leven kan er namelijk van af hangen. Tijdens een onderhoudsbeurt word de volledige set uit elkaar gehaald en schoon gemaakt via ultra-soon reiniging, ook worden alle O-ringen vervangen. Er word aangeraden om jouw set om het jaar of 100 duiken te laten onderhouden. Wij kunnen ademautomaten van Mares onderhouden, hier zijn wij door gecertificieerd door Mares zelf.

Duikcomputers

Duikcomputers moeten om de zoveel tijd een nieuwe batterij hebben om perfect te werken onderwater. Laat zeker op tijd uw batterij vervangen voor u op vakantie gaat en voorkom teleurstelling op vakantie. Wij zijn gecertificieerd om batterijen te vervangen van Suunto en Mares. Dit kan meestal terwijl u er op wacht.

Natpakken

Kleine scheurtjes in natpakken kunnen vervelend zijn omdat er koud water kan binnen stromen tijdens de duik. Als je hier niet te lang mee wacht zijn de reparaties vaak helemaal niet duur. Kom dus zeker op tijd langs om dit te laten repareren.

BCD

Bij een BCD word ook aangeraden om om het jaar of 100 duiken een onderhoudsbeurt te geven. Hierbij worden alle bewegende delen nagekeken en O-ringen worden vervangen, zo kan u weer zonder zorgen gaan duiken! Wij kunnen BCD`s servicen van Mares.
Duikreis

Droogpakken

Een lekje in jouw droogpak kan al snel vervelend zijn omdat je niet meer droog blijft tijdens jouw duiken. Ook kunnen de seals na een tijdje versleten geraken en beginnen scheuren. Hiervoor kan u ook bij ons terecht!

Neopreen Accessoires

Kleine scheurtjes in neopreen kunnen vervelend zijn omdat er koud water kan binnen stromen tijdens de duik. Als je hier niet te lang mee wacht zijn de reparaties vaak helemaal niet duur. Kom dus zeker op tijd langs om dit te laten repareren.
Duikreis
© 2018 Hoogenboom Dive Education. All Rights Reserved. Designed By HDE