• Open van Woensdag tem Zondag telkens van 11:00 tem 19:00

Ontdek hier verwarmde (31°C) privé zwembad!

Welkom in de wereld van HDE,
Duik in ons verwarmde (31°C!) privé zwembad!

Verwarmd privé duikbad

Verwarmd privé duikbad

Wij hebben ons zwembad speciaal ingericht voor duik opleidingen en trainingen. Maar het is ook perfect om bijvoorbeeld opnames in te doen. Met een max. diepte van 6 meter en een temperatuur van 31°C zijn de omstandigheden perfect om jouw duikvaardigheden op een rustige en comfortabele manier te oefenen. We hebben 3 niveau`s in ons zwembad: 1 platform dat 1,5m diep is, hier kan je dus perfect staan om te beginnen. Het 2de niveau is op 3 meter en het 3de niveau is 6 meter, zo heb je verschillende dieptes waar je perfect alle vaardigheden kunt oefenen.

Perfect voor opleidingen

Ons zwembad is uitermate geschikt om duikopleidingen in te geven. Met een temperatuur van 31°C gaan studenten het niet snel koud krijgen waardoor ze het duiken in een rustige en warme omgeving perfect onder de knie kunnen krijgen. En met een max diepte van 6 meter kan je ook zonder problemen alle oefeningen uitvoeren zonder dat de studenten direct aan het oppervlak zijn. Het zwembad word ook verhuurd aan duikclubs van alle organisaties en individuele instructeurs die hun studenten de beste omstandigheden gunnen.

Duik trainingen

Ook voor wekelijkse duiktrainingen is het zwembad perfect geschikt. Je kan er gewone herhalings oefeningen in geven tot speciale trainingen zoals bv een nettentraining. Wij kunnen jou ook nog helpen met het voorzien van materiaal en het opbouwen van het oefen parcours. Voor duikclubs hebben wij interessante condities om het zwembad 1 of meerdere keren per maand af te huren om hun duiktrainingen voor hun leden te organiseren. Vraag ons zeker meer info hier over!

Opnames

Wij verhuren het zwembad ook regelmatig voor opnames. Met een temperatuur van 31°C is het geen enkel probleem als de acteur(s) en cameraman lang in het water moeten liggen. Het zwembad kan ook volledig afgedekt worden met doeken als dit nodig moest zijn. Enkele voorbeelden die bij ons in het zwembad zijn opgenomen zijn: K3: Lovecruise, Huis Annubis, Zone Stad, Muziekclip van VanJets, Fotoshoot voor Miss België,...
Contacteer ons zeker voor alle mogelijkheden, geen job is te groot voor ons!
© 2018 Hoogenboom Dive Education. All Rights Reserved. Designed By HDE